tiistai 11. lokakuuta 2011

OvimerkkiUuden asuntomme vessan ovessa oli ruma naula edellisen asukkaan jäljiltä. Se suorastaan pakotti askartelemaan jotain peittävää, ja päädyin sitten perinteiseen vessanovimerkkiin. Toteutin sen vanhasta metallisesta leivosmuotista, parista palasta tapettia, tarrakirjaimista ja paljettikoristeista.Tapettipalojen ja paljettikoristeiden kiinnittämiseen käytin pikaliimaa. 
Ripustuslenkin tein rautalangasta ja kiinnitin sen takapuolelle helposti ja ei-niin-kovin-tyylikkäästi jämäkällä Tesan asennusteipillä. Koska teippi on kaksipuoleista, siitä voi halutessaan irroittaa myös näkyvän puolen suojapaperin ja kiinnittää päälle sopivankokoisen tapettipalan. Lopputulos lienee silloin tyylikkäämpi kuin tässä:


Tällä kertaa värimaailma oli metallisen mustavalkoinen. Muotin voi tietenkin myös maalata omaan sisustukseen sopivaksi ja koristeiden ja tapettien suhteen vaihtoehtoja on aikalailla loputtomiin. Tapetin voi toki korvata muilla koristepapereilla tai vaikkapa kankaalla tai huovalla. Ideoinnin iloa syksyyn! :)

 

2 kommenttia:

  1. Todella hieno idea! Itse tuunailen enemmän vaatteita, mutta voisin kokeilla tätä.

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Kannattaa kokeilla, tästä syntyy aikas pienellä vaivalla kiva yksityiskohta sisustukseen. :)

    VastaaPoista