torstai 23. tammikuuta 2014

Tarinaryhmä


Kesätuoli sai uuden värin ja liittyi kaltaistensa seuraan pöydän ympärille. Tämä ruokaryhmä onkin melkoinen keräilyerä, mutta sitäkin rakkaampi. Kaikki sen osat on kunnostettu, kiitos isi! :)


Jatkettava 50-luvun pöytä löytyi pinnaltaan huonokuntoisena, mutta liimauksiltaan ehjänä nokialaisen omakotitalon ulkovarastosta muutamalla kympillä. Se sai hiontakäsittelyn ja viisi uutta kiiltävää lakkakerrosta. Tuoleista yksi tuli pöydän mukana samaisesta varastosta raikkaassa keltaoranssissa kuosissa. Kaksi löytyi hylättynä pyörätien laidasta ja yksi kallion päältä metsän reunasta. Hauskaa, kun huonekaluihin liittyy tarinoita ja löytämisen iloa! Valaisin on FocusLightin Tears, joka muodostaa pöydän pintaan valorenkaita.


Tuolit on käsitelty Hanartin Bistrot-lakalla sävyllä tumma tammi. Pintaan siveltiin suojalakaksi saman sarjan kirkas satiinipintainen lakka. Valitsin tumman sävyn, koska se on armollisempi pohjatöiden suhteen, ja koska en halunnut kokonaan puunväristä ruokaryhmää. En kuitenkaan valinnut täysin mustaa sävyä, mielestäni tämä aavistuksen ruskea sopi paremmin kalusteiden ikään. 


2 kommenttia: